Најновије

ТАЈКУНСКЕ СВИЊЕ ЗАШТИЋЕНЕ; Тражи се антирус за директора ЕПС - Слава Украјини, санкције Сирији!

Норвежани у Надзорном одбору ЕПС-а су ћутуци за енергетику, а на конкурсу за генералног директора тог државног предузећа тражи се проукрајински човек. Свиње Матијевића и других тајкуна су заштићене и њих не убијају због афричке куге, а те људе у Бачкој Паланци, против којих народ протестује, поставио је Андреј Вучић, брат председника Србије, изјавио је др Мирослав Паровић, електроинжењер и председник Народног слободарског покрета.

- Влада Србије је ангажовала америчку фирму Бојден за избор генералног директора ЕПС-а, причему се у условима конкурса уопште не тражи стручност за област енергетике.

Та компанија је поборник џендер идеологије и зелене агенде, а насловна страница њиховог сајта је у жуто-плавој боји и на њој пише „слава Украјини“ – навео је Паровић, указавши шта ће се у ствари тражити од будућег директора. - Епидемиолошким правилима све те животиње би морале да буду успаване инекцијом, како не би било крви. Јер на ту крв слећу муве и други инсекти, долазе мишеви, пацови, и онда се потенцијално шири зараза. Међутим, они су убијали месарским пиштољима, крви је било на све стране – истакао је Паровић.

Он је открио како се свиње одвозе за прераду у биогориво, а такође и како се уништавају здраве свиње на малим газдинствима, како би од потенцијалне заразе биле заштићене свиње на великом газдинству тајкуна у близини. - Ни на једној великој фарми досад није вршена еутаназија свиња - открива Паровић.

Било је речи и о повлачењу амбасадора Сирије након што је тој земљи Влада Ане Брнабић увела санкције. - Станислава Пак је изнела оптужбе како Вучић подмићује стране дипломате.

И врло је могуће да је и тај амбасадор Сирије добијао новац да својој земљи шаље извештаје како је Србија пријатељска земља, да је режим Александра Вучића пријатељски режим и да никада неће учинити ништа нажао интересима Сирије – казао је он, додавши да ћемо видети да ли ће Сирија после ових санкција послати новог амбасадора или свести односе са Београдом на ниво отправника послова.

Паровић је говорио о томе што се спрема давање држављанстава шаком и капом за годину дана боравка у Србији, па и мање, где би, по његово мишљењу Србија била филтер за ЕУ, те би од тих миграната ЕУ узимала оно што им је потребно, а нама остављала шкарт и проблематичне људе.

Он је приметио да је занимљиво да „како добијемо министарку са два презимена, тако се једнопрезиме изгуби“, и то је било и код Дубравке Негре Ђедовић, која је постала прво Ђедовић, а сада је вероватно Хандановић, претходно са Зораном Михајловић Милановић, Даријом Кисић Тепавчевић итд. Такође је говорио о протестима у Бачкој Паланци, као и протестима у Београду, о пљачки у најави пројекта ЕКСПО 2027 и другим темама које можете погледати на јутјуб каналу Прави одговор.

КЊИЖЕВНОСТ ЈЕ МРТВА: Живела књижевност!

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА