Најновије

ПАД ПРИГОЖИНОВОГ АВИОНА ПОСТАО МИСТЕРИЈА: Препознавање погинулих немогуће, појавиле се верзије о експлозији

Визуелна идентификација тела путника авиона који се срушио у Тверској области, укључујући тело бизнисмена Јевгенија Пригожина, немогућа је због тешких дефеката при паду, пише портал "Фонтанка" на Телеграму.

Пригожинов авион (Фото: РИА Новости)

Према изворима портала, визуелна идентификација је отежана, пошто су путници и посада тешко повређени у паду. Међутим, стручњаци су индиректним доказима успели да утврде да је Пригожин још увек у авиону. Прецизније податке могу пружити само експертизе.

Према једној верзији истраге, експлозивна направа је могла бити постављена у авион, у којем се налазио Пригожин. Бомба је могла бити у одељку стајног трапа - тамо је, према прелиминарним подацима, дошло до експлозије током лета. Услед експлозије, крило авиона је откинуто, ударило је у стабилизатор.

Према списковима које је објавила Федерална агенција за ваздушни саобраћај, међу путницима су били Јевгениј Пригожин, њему потчињени командант Дмитриј Уткин, као и Николај Матусејев, Валериј Чекалов, Александар Тотмин, Јевгениј Макарјан и Сергеј Пропустин.

Шта су Вагнеровци поручили Кремљу након пада авиона, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА