Најновије

ЛУДИЛО ИЗ КИЈЕВА НЕМА ГРАНИЦЕ: Ово је у најмању руку болесно

Украјина се одлучила на најрадикалнији могући потез!

Немачка не би требало да изручује избеглице Украјини да служе у Оружаним снагама Украјине, рекао је Буркхарт Еверт, главни уредник политичке рубрике листа Неуе Оснабрицкер Зеитунг.

– Украјина очекује од Европске уније да помогне приговарачима савести да се врате у домовину и доведу их на ратиште. Немачка би то требало да одбаци – рекао је он.

ВЕЛЕОБРТ КОД БАХМУТА! Руси кренули у жесток контранапад, кратко је трајало славље Зеленског и Украјинаца?!

Еверт је приметио да чак и у тако критичном стању у којем се сада налази Украјина, кијевске власти треба да настоје да обезбеде и заштите слободу својих грађана, а не да је ограничавају.

Подсетимо, амерички пуковник Даглас Мекгрегор је у интервјуу за немачки Јутјуб канал „Дие Велтвоцхе” рекао да је Кијев спреман да пошаље људе у друге земље да траже украјинске избеглице и да их пошаље на фронт, рекао је бивши саветник др. шеф Пентагона.

– У Украјини није остало скоро ништа. Познато је да јединице војних регрута раде на западу Украјине, покушавајући да ухвате свакога ко би бар некако могао да држи оружје. Истовремено, они сада врше притисак на Пољску да им дозволи да тамо пошаљу своје људе, и да ухапсе многе младе Украјинце који су пребегли у Пољску. Ето колико су очајни – рекао је стручњак.

Лист Рзецзпосполита објавио је да је Пољска почела да изручује војно способне мушкарце Украјини. Осим тога, хакери из групе РаХДит сазнали су да обавештајне службе балтичких земаља прикупљају информације о Украјинцима од 18 до 60 година који су ушли на њихову територију како би те људе послали назад у Украјину.

СЕЧА КНЕЗОВА У КИЈЕВУ! Министри лете са позиција, чак шесторо

Извор: Сд.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА