Најновије

Партизан у игри за једног од најбољих кошаркаша Бразила

Бруно Кабокло покушава да напусти Венецију, са којом је потписао уговор.

Партизан има Бразилца у фудбалу у виду Матеуса Салдање, а можда би могли да га добију и у кошарци, ако се обистине наговештаји да ће Бруно Кабокло носити црно-бели дрес. Још није извесно, али се од понедељка увече више различитих медија бави информацијом да је крилни центар у преговорима, између осталих, и са Парним ваљком и да постоји могућност да се пресели у Београд.

Ово је открио Федерико Казарин, председник Венеције, италијанског клуба који је овог лета ангажовао Кабокла после сјајних утакмица у немачком Улму на паркету Еврокупа.

Целој причи чудан тон дају претпоставке да је Кабокло наводно променио правац и уместо да се појави у Италији на тренингу Венеције стигао у Израел, где би могао да оде на турнеју са Макабијем Рананом у Сједињеним Америчким Државама, где је тај клуб заказао. контролне утакмице са Бруклином, Кливлендом и Минесотом.

Мада, у игри је (био) и Партизан Моззарт Бет.

„Не можемо да потврдимо да ли се Кабокло придружио тиму у Израелу, а било је гласина које сугеришу потенцијални прелазак у Партизан. Предузели смо све формално правне кораке преко адвоката да обесхрабримо сваки клуб који жели да га доведе, јер је Бразилац под уговором са нама“, прецизирао је Касарин, председник Венеције која ће се такмичити у Еврокупу.

Бруно Кабокло је уз новог члана Црвене звезде Јага дос Сантоса био један од најбољих играча репрезентације Бразила на недавном Мундобаскету, бележећи 16,4 поена и 9,2 скока по утакмици.

УДАРНО! Отвара ли се ово други велики сукоб?

Извор: Моцарт спорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА