Најновије

ШТА ОВО РАДИ БАХАР? Ових 11 креће утакмицу, врло чудна одлука (САСТАВ)

Букари уз Ендијајеа, на клупи Красо и Олајинка

Пробао је разне варијанте Барак Бахар, био најближи одлуци да Милоша Дегенека врати у екипу као фул-бека, али је израелски стручњак одлучио да сервира неколико великих изненађења у стартних 11 за дуел против Манчестер Ситија.

Последње вести са Острва говоре да ће на Етихаду против Ерлинга Халанда у црвено-белом дресу дебитовати млади штопер, дошао из Базела, Насер Ђига. Одлучио се Бахар да репрезентативцу Буркине Фасо да предност у односу на Уроша Спајића, Немање Милуновића, па и Милоша Дегенека, уверен да ће са Ђигом одбрана српског шампиона деловати брже. Озбиљан ризик је на себе преузео Бахар, али можда се на Етихаду роди потенцијално велики штопер, јер ће Ђига имати шансу да покаже од чега је саткан. Или барем наговести потенцијал.

Неће то бити једина изненађујућа одлука Барака Бахара. Поред Насера Ђиге у одбрани ће играти Александар Драговић и Милан Родић, док ће улогу десног фул-бека обављати Срђан Мијаиловић. Први пут откако је у Звезди. Мада било је логично да се тренер Црвене звезде определи за такав маневар, с обзиром да ће на тој страни деловати Жереми Доку. Имаће Срђан Мијаиловић задатак да неутралише његове суперсоничне моћи и помаже тројици штопера како би били што мање у ситуацијама један на један.

Последње вести из Манчестера говоре да ће премијеру у Лиги шампиона на клупи почети Питер Олајинка и Жан Филип Красо. Они су као тандем деловали сјајно током летњих месеци, али Бахар их је раздвојио усед повреде Мирка Иванића и од тада њихова форма има тенденцију пада. И поред тога очекивало се да ће их Бахар испоштовати.

Поново ће у шпицу играти Шериф Ендијаје, без обзира на слабо издање против Чукаричког. Иза њега ће деловати Осман Букари и Мирко Иванић. Као што се могло претпостављати Корејац Хван ће играти уз Марка Стаменића.

Пројектован састав Црвене звезде (3-4-2-1): Глазер - Ђига, Драговић, Родић - Мијаиловић, Стаменић, Хван, Митровић - Букари, Иванић - Ендиаје.

Извор: Моззартспорт.цом

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА