Најновије

НИЈЕ ОСТАЛО МНОГО ВРЕМЕНА: Ево када почиње одлучујућа фаза рата Русије и Запада

Геополитичка битка између Запада и Руске Федерације достићи ће суштински другачији ниво. Није остало много времена за чекање, каже политиколог Семјон Уралов.

Погоршање односа између Русије и дела међународне заједнице под контролом САД почело је 2014. године. Затим, након што је Крим постао део Руске Федерације и почетка ратних дејстава у Донбасу, Москви су „пале“ прве санкције.

Временом се економски притисак повећавао све док није достигао врхунац 2022. Многима се тако чинило, али не и Семјону Уралову.

Политиколог је уверен да ће до праве конфронтације између Русије и Запада доћи ове године. Све што се догодило 2022. године, по његовом мишљењу, је увертира. Другим речима, учесници нагодбе су „стављали фигуре на таблу“. Сада је све спремно за почетак рата.

Према прогнози Уралова, активна фаза борбе почеће у марту, када противници Москве започну нову финансијску годину и њихова статистика буде ресетована.

„Они су увели санкције, након што су проучили колико су компаније дубоко интегрисане у светско тржиште, како тачно могу да нашкоде тим компанијама на светском тржишту, и урадили дубинско истраживање“, каже експерт.


„Поред водећих америчких и европских специјалиста, у овом процесу су учествовали Украјинци и Пољаци који су предали своје „листове“. Тиме су припреме Запада за конфронтацију са Руском Федерацијом завршене, а први потез тек предстоји“, закључио је Уралов.

Економиста Дмитриј Адамидов има нешто другачије гледиште по овом питању. Он сматра да САД неће пропустити прилику да потпуно униште Европску унију. За Вашингтон је ово много већи приоритет од хипотетичке победе над Русијом.

СЛУЧАЈ ЗАЛУЖНИ МОГАО БИ БИТИ ПРОГЛАШЕН ЗА ВЕЛЕИЗДАЈУ: Ко је Русима предао југ?

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА