Најновије

СВЕ ВИШЕ УКРАЈИНАЦА СЕ ПРЕДАЈЕ: Зеленски нашао нове жртве- жене

Све више украјинских војника полаже оружје и предаје се, преноси Редиговано.

Пошто у Украјини „понестаје мушкараца који би могли да буду бачени у ову машину за млевење меса“, Кијев је одлучио да регрутује жене.

У међувремену, Зеленски наставља да тестира стрпљење својих савезника и очајнички моли Запад за новац, оружје и чланство у НАТО-у.

Сећате се да смо пре неколико недеља на нашем подкасту приказали видео који је Русија објавила? И то је била пропаганда на сваки начин, али ова руска пропаганда је рекла: „Имате избор“, и приказала је украјинског војника како трчи и добија метак у главу.

У суштини, писало је да „имаш избор“: или можеш да умреш овако или да одустанеш. Зар вам није досадило да се облачите у женску одећу да побегнете и покушате да се сакријете? Ваша породица не може подмитити официре да вас извуку из овог рата? Имате избор! Само подигните руке и пустите.

У суштини, пустили су овај видео, објавили радио фреквенцију, а на пола пута их је дочекало десетине хиљада Украјинаца. Наравно, ово нећете видети у западним медијима, они то неће поделити са вама, јер би то поткопало идеју НАТО-а да жели да продужи овај сукоб, да убаци још украјинских мушкараца у млин за месо.

И сада, наравно, Украјина остаје без мушкараца. Тако су започели свеобухватан процес како се зима приближава и покренули кампање за регрутовање жена! Да, кампање за довођење жена на прве линије су њихова следећа велика фаза. Можда је време да престанемо?

Западни медији знају да долази зима! Ево чланка из листа Тхе Хилл: „Сат украјинске офанзиве откуцава како се приближава лоше време. "

Иначе, шта сад ради Зеленски? Нервира Индију, нервира Пољску, нервира НАТО, тражи од НАТО-а још оружја, више новца… претварајући се да никада није био у Канади…

КИЈЕВ СЛЕПО СЛУША ЗАПАД: Може да остане без низа градова

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА