Најновије

ТРАМП УЗДРМАО САД! Открио шта ће се догодити са Америком у наредних 12 месеци

Чак је признао да жели да се то догоди пре него што поново постане председник САД.

Кандидат за председника САД Доналд Трамп упозорио је да ће америчка економија пропасти, изразивши очекивање да ће се то догодити у року од годину дана, а не после новембарских председничких избора, пренео је “The Hill”.

Трамп је истовремено нагласио да не жели да његов нови председнички мандат буде као Хуверов, подсећајући да је Херберт Хувер преузео дужност шефа државе када је америчка економија била јака, да би се убрзо суочио са Великом депресијом.

Трамп је америчку економију назвао крхком и истовремено признао да, упркос свим недостацима, сада постоје неки добри аспекти у економском стању Сједињених Држава, називајући те „аспекте“ својом заслугом.

„Имамо крхку економију која још увек виси због онога што је моја администрација урадила. Ипак, јесен је неизбежна. Надам се да ће се то догодити у наредних 12 месеци, јер не желим да будем још један Хувер“, рекао је Трамп.

Предизборни тим Џоа Бајдена одговорио је на ове Трампове коментаре цитирајући речи које је актуелни председник рекао на предизборном догађају неколико дана раније: „Кампања Доналда Трампа је посвећена мени. Не Америци и не вама“.

Бајден је недавно упоредио Трампа са Хувером.

Он га је, уз Хувера, назвао јединим председником САД који је „изгубио посао у периоду од четири године“. Даље је нагласио:

„Зато у њему често видим Доналда Херберта Хувера Трампа.

БИА РАЗБИЛА ЈОШ ЈЕДНУ ШПИЈУНСКУ МРЕЖУ! Ухапшен сарадник албанске обавештајне службе ШИШ

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА