Најновије

ВУЧИЋ МЕ ПОЗВАО ТРИ ДАНА НАКОН ТОГА: „Није ти у реду тај поспрдни смех, Шаровићу“

Претпостављам да ће интервјуа са Александром Вучићем бити, када се мало смири ово и прођу ови празници, и кад се конституишу републичка и градска скупштина, рекао је Немања Шаровић, адвокат и лидер покрета „Љубав, вера, нада“ и нова новинарска нада КТВ-а, гостујући у емисији Луча јутјуб канала Прави одговор.

Упитан зашто Вучић није пристао на тај интервју током изборне капање, или можда „није“ имао времена због изборне кампање, казао је да смо видели да за неке медије имао времена

- Али интервју који ће имати код мене неће бити такав и верујем да је то основни разлог што је рекао: „Е, боље да идем после кампање“. Јер после кампање је мања потенцијална штета. А то је свакако интервју који ће гледати читава Србија – рекао је Шаровић.

На констатацију да је могао, у недостатку Вучића, позвати Александра Вулина, Братислава Гашићаили Ану Брнабић, казао је да би било бесмислено да је звао било кога од њих.

- То су људи који су политички фикуси, то су људи које он може да замени, да их пусти низ воду, аверујем да се не би ни одазвали. А да зовем трећу лигу напредњака, то би исто било бесмислено.

Одбио је интервју и Ђилас, одбили су и Мариника и Борко Стефановић, и Бошко Обрадовић и Милица Ђурђевић Стаменковски, одбио је и Милош Јовановић, и сви који су одбили долазили су код других водитеља на КТВ-у – приметио је Шаровић.

Он је открио и како је текао разговор са Вучићем, са којим се зна још из радикалских дана.

- Свима које сам позвао на интервју послао сам исту СМС поруку, само сам Вучићу додао: „Пошто си ти увек био храбар, да ли могу да рачунам на тебе као госта?“. Прошло је три дана, и седео сам у кафићу, кад звони телефон, на „воцап“ је звао. Каже: „Здраво Немања, Вучић овде“, и прво је рекао да није у реду што сам му написао то да је храбар те да је звучало, да ли је рекао лицемерно, или тако неки израз, а ја сам му одговорио: „Па што Вучићу, можда ја тако и мислим?“. А он каже: „Ево и сад се поспрдно смејеш док то говориш“ – испричао је Шаровић.

Онда му је Вучић рекао да нема времена од кампање, али да ће доћи након кампање и одговорити на сва питања.

- Иначе, Вучић је човек који планира ствари много унапред, и то је оно што наша опозиција не зна. Он је ову кампању имао испланирану пре пола година, касније је правио само фина штеловања. Све у свему, разговор је трајао мање од минут, а сама чињеница да је звао после три дана, значи да је о свему добро размислио. Верујем да ће доћи, било би бесмислено да се прави луд – казао је Шаровић.

Он је навео и да му је Вучић поставио само један услов за интервју. Који је то услов, сазнајте у емисији на каналу Прави одговор. Такође, новинар Никша Булатовић, који је водио интервју, предложио је Шаровићу поприличан сет питања за Вучића, „која не сме да постави ни Жаклина Таталовић“, а која можете чути на крају емисије.

Погледајте детаљније на каналу Прави одговор.

За председника Србије америчко наоружавање лажне државе Косово је замајац још јачег ”пријатељства” са САД

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА