Најновије

Била је музичка звезда деведесетих, а онда се одрекла славе и напустила Србију: Где је данас прва певачица Неверних беба

Рок бенд „Неверне бебе“ један је од најдуговечнијих и најквалитетнијих у Србији. На музичкој сцени су дуже од три деценије, а 2023. обележили су велики јубилеј – 30 година постојања.

Појавили су се почетком 1993. године и то у следећем саставу: Милан Ђурђевић, Владан Ђурђевић, Чеда Мацура, Бане Јелић и Били Кинг. После одласка Били Кинга и нешто касније Душана Шубаревића у августу 1997. године, целокупну поставу Неверних беба чинили су Милан Ђурђевић, Владан Ђурђевић, Саша Ранђеловић, Александар Тасић, Горан Маринковић и Горица Поњавац.

Горица је остала упамћена као прва певачица чувене групе. Певала је у групи од 1997. године до 2003.

У том периоду „Неверне бебе“ снимиле су неке од највећих хитова попут „Двоје“, „Странац“, „Готово“, „Љубав“, „Балкан“…

Песма „Двоје“ постала је заштитни знак бенда, који је у то време почео да учествује у емисији „3К Дур“, а Горицу сви памте и по хиту „Кажи где је љубав“.

Међутим, након шест година, Горица иступа из групе, а на њено место долазе нови вокали Јана Шуштершић и Јелена Пудар.

А онда Горица пакује кофере и одлази из Србије на далеку Флориду где започиње миран породичан живот ван светлости рефлектора и сцене. Стаје на луди камен са пилотом, са којим је добила ћерку Мају.

На Флориди живи и дан-данас, презиве се Кунц, а јавности није познато чиме се бави.

Иначе, Горица и остали чланови „Неверних беба“ остали су пријатељи до данас, а то потврђује и фотографија настала 2020. године када су јој јавно честитали рођендан на Инстаграму заједничком фотком.

Горица је 2018. године на прослави 25 година бенда, први пут након 15 година, стала на бину с Миланом, Влајком и Ранђом, с којима је, у тадашњој постави, снимила песме које су обележиле једно време: „Кажи где је љубав“, „Балкан“, „Једном кад ме не буде“, „Лица“.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА