Најновије

УПОЗОРЕН ЈЕ: Јокић из истог разлога „подржао“ СНС и одбио репрезентацију (ВИДЕО)

Једна од тих манипулативних снага Александра Вучића је да ради пропаганде користи те такозване јавне личности, популарне у народу, махом спортисте, и њихово поклоњење њему. Један од разлога зашто је Новак Ђоковић вратио тениске терене Београду је зато што није хтео да подржи Вучића, изјавио је аналитичар из Чикага Дејан Вуксановић, гостујући на Јутјуб каналу Прави одговор.

Он је рекао да је СНС добио утешну награду у подршци тенисера Јанка Типсаревића, који ће вероватно након неког времена преузети те терене. 

- Главна ствар је била да се покаже Новаку Ђоковићу да, ако не покаже да је део естаблишмента, неће имати ништа у Србији – закључује Вуксановић. 

Он је изразио уверење да НБА кошаркаш Никола Јокић није стварно подржао и неће подржати Вучића, али да је због уцена да прешао преко таквих навода. 

- Наговештај упозорења њему је био пре две године. Зато није хтео ни да игра за репрезентацију – рекао је Вуксановић. 

Због чега је тачно Јокић пропустио да демантује да је ставио потпис на листу „Александар Вучић“, али из истог разлога одбио и да игра репрезентацију Србије, на који начин је „упозорен“, сазнајте у емисији на каналу Прави одговор. Такође, и о томе како је држава у којој Јокић игра, Колорадо, забранила Доналду Трампу да се кандидује за председника, какве ће нове поделе света наступити, где „САД губе готово цео свој континтент“, а такође и како су са српским режимом „договорени“ протести грађанистичке опозиције.

ОЧЕКУЈЕ СЕ НОВА РУСКА ОФАНЗИВА НА КИЈЕВ: Ово је најкраћи пут (МАПА)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА