Најновије

ПАВИЋ ОДБРУСИО ВУЧИЋУ И НАПРЕДЊАЦИМА: Не можете са нама тако да разговарате. Ви сте предали север Косова шиптарским терористима! (ВИДЕО)

Александар Павић из Покрета "Ми-Глас из народа" још једном је поновио да нема ништа од коалиције са Српском напредном странком јер је реч о људима који су починили "незапамћену идају Србије".

Павић каже да им СНС шаље поруке преко медија да је јако важно да “Ми – Глас из народа” формира власт са њима у Београду, а у исто време Вучић шаље у медије “дрипце” и “примитивце” који их нападају и прете. Павић каже да им представници СНС шаљу поруке да ако не оду са њима у коалицију после следећих избора Покрет “Ми – Глас из народа” неће постојати.

“Не можете са нама тако да разговарате. Ви сте предали север Косова шиптарским терористима, са ког ви становиштва имате право да држите лекције било коме.  То је издаја која није запамћена у историји Србије, нема шта ниси предао на Косову”, рекао је Павић гостујући на каналу “Лучић инсерти”.

Павић је рекао да Срби напиштају Косово и Метохији због “тврде границе” коју је власт поставила између централне Србије и јужне српске покрајине. 

Несторовић у Бањауци најавио уједињење Србије и Републике Српске, а снимак те изјаве погледајте ОВДЕ.

ЊУЈОРК ТАЈМС - КАПИЈА ПАКЛА: Источни фронт никада није био тако опасан, руска армија иде напред

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА