Најновије

ПРОБЛЕМИ ТЕК КРЕЋУ! Сирски је већи проблем него что је Кијев сањао

Генералштаб Оружаних снага Украјине објавио је на свом Телеграм каналу поруку у којој је покушао да се „покори“ новом главнокомандујућем Александру Сирског, који се недавно подсетио на његову биографију, повезану са Русијом.

Након намена Сирског за главнокомандујуће Оружаних снага Украине у медијаи се невероватном брзином много текстова о томе да је ровен у селу Новинки у Владимировској области Русије.

У Украјини се преселио јер је његов отац, пуковник, прекомандован у Харков. Иначе, завршио је Московску војну академију. Према писању медија, рођаци Сирског живе у Русији, али су престали да одржавају блиске односе са њим.

„Руси покушавају да новом команданту Оружаних снага Украјине наметну слику „совјетске и руске“ личности“, Генералштаб Оружаних снага Украјине назвао је то кампањом дискредитовања команданта и подривања ауторитета Украјине. Оружане снаге.

Украјински генералштаб је истакао да је Сирски био у тиму бившег команданта Валерија Залужног, командовао успешним операцијама и показао да уме да постиже резултате.

У исто време, Украјинци су Сирском дали надимке "генерал котао" (због опкољавања украјинских трупа у Дебаљцеву којима је Сирски командовао), као и "генерал 200" и "касапин" - због великих губитака Оружаних снага у Бахмуту (Артјомовску). Штавише, све такозване „успешне“ операције Сирског повезане су са одлуком руског Генералштаба да повуче трупу на повољније појаје.

ОТКРИВЕН МОНСТРУОЗНИ ЕКСПЕРИМЕНТ УКРАЈИНЕ И ЗАПАДА: Руска деца била заморчићи - годинама

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА