Најновије

Одржана београдска премијера филма "Сунце мамино". Глумачно-ауторска екипа испраћена аплаузом у пуној МТС дворани

После београдске премијере ова топла тинејџерска прича, уједно и озбиљна породична драма биће премијерно приказана и у Новом Саду и Нишу, а затим започиње свој биоскоспски живот.

У уторак, 13. фебруара у МТС дворани одржана је премијера домаћег филма "Сунце мамино" редитеља и сценаристе Косте Ђорђевића.

У пуној биоскопској сали Дворане проломио се аплауз намењен ауторско-глумачкој екипи филма, посебо глумцима млађе генерације, носиоцима водећих улога: Павлу Чемерикићу, Алиси Радаковић и Денису Мурићу.

Пред публиком са бине су се поклонили и глумци Павле Менсур и Томислав Трифуновић, као и сви заслужни за успех ове филмске приче која носи епитет топле тинејџерске љубавне комедије упаковане у озбиљну породичну драму.

Прича "Сунце мамино" прати збуњеног и помало неприлагођеног шеснаестогодињег Рељу (Павле Чемерикић) који своје усамљено лето проводи тумарајући двориштима и крововима Београда и једино што га стварно вози, готово до опседнутости, је жеља да смува Ану (Алиса Радаковић).

У тренуцима када му умире бака, његова анксиозна и дистанцирана мама Олга (Бранка Катић) одбија да јој, због њиховог међусобно лошег односа организује сахрану.

Кријући од Олге, Реља се сам упушта у организацију бабине сахране, верујући да ће тако коначно освојити Ану. Док маневрише између љубави и смрти, покренуће читав низ догађаја, неразјашњених односа и емоција.

Подсећамо, филм "Сунце мамино" светску премијеру имао је на Међународном филмском фестивалу у Талину.

После Београда, филм ће бити приказан и у Новом Саду 14. фебруара у биоскопу Арена Цинеплеx, а потом и 16. фгебруара у Нишу у биоскопу Цине Гранд Делта Планет када ће и заживети на реперотару осталих домаћих биоскопа.

Трејлер филма:

Данас славимо Светог Трифуна, заштитника винограда, усева и искрене…

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА