Најновије

ХАОС ИСПРЕД РУСКЕ АМБАСАДЕ У БЕОГРАДУ: Показују средњи прст и узвикују "Путине, хуљо!" (ВИДЕО)

Алексеј Наваљни је преминуо, а аутоматски је за његову смрт окривљен наравно Путин, па је широм европских престоница дошло до протеста, а тако је и у Београду, где се испред руске амбасаде окупило пар стотина људи који узвикују "Путине, хуљо!", носећи транспаренте са разним натписима.

Наваљни је био дугогодишњи експонент прозападних политичких идеологија у Русији, а много пута је затваран, где је на крају осуђен и због коруптивних радњи.

Био је минорна политичка личност по утицају и значају у руском друштву, где га је већински народ и грађани перципирали као “издајника” и агента западних страних интереса. Међутим, у либералним политичким круговима и за представнике НВО је био иконична личност и најистакнутији “опозиционар”.

Реално, у години предстојећих избора, Путину никако не би ишло у корист да држава ликвидира Наваљног, али и уопштено гледано, Наваљни није био апсолутно никаква претња за владајуће структуре или Путина лично, а протести прозападних и тзв. либералних политичких струја и реакције са Запада су очекивани и представљају још један промашени покушај да се Путин ослика као “зли диктатор”.

Погледајте:

Прочитајте ОВДЕ о напретку руске армије на фронту

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА