Најновије

СКАНДАЛ У НАЈАВИ: Вучић није аплаудирао Јулији Наваљни (ВИДЕО)

Алексеј Наваљни, прозападни политички активиста је преминуо у затвору у Русији, а на Минхенској безбедоносној конференцији, обратила се окупљенима његова супруга, Јулија Наваљни.

У тренутку када је изашла на бину, готово сви политичари и присутни су аплаудирали, међутим, председник Србије, Александар Вучић, то није учинио, већ је само устао и мирно стајао.

Овакав потез је разумљив из угла политике коју води Србија и узимајући у обзир чињеницу да је на Западу већ кренула хистерија са оптужбама на рачун Владимира Путина и владајућих структура због смрти Наваљног, али у очима Запада, сасвим извесно је да ће се Вучић наћи на критици и удару због оваквог геста.

Драган Ђилас, председник ССП-а, познат по томе што има оштре критичке ставове према руским властима и што се залаже за увођење санкција Русији, већ је изашао у јавност са осудама руских власти због смрти Наваљног, истичући да је смрт Наваљног слика данашње Русије и наводећи да је таква Русија оно у шта Вучић жели да претвори Србију.

Н1 је такође објавио снимак изласка на бину Јулије Наваљни истичући факт да Вучић није аплаудирао, па је сигурно да ће Вучић по повратку у Србију бити “нападан” због таквог понашања на овој конференцији.

Јулија Наваљни је окривила руске власти за смрт свог супруга, а Уједињене Нације траже међународну истрагу. Мноштво западних политичара окривљује Путина за смрт овог политичког активисте.

Погледајте Вучићеву реакцију на излазак Јулије Наваљни на бину у Минхену:

Прочитајте ОВДЕ о реакцији Ђиласа поводом смрти Наваљног

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА