Најновије

НЕМА ПРЕДАЈЕ: Скуп за опстанак Срба на Косову и Метохији сутра у 18 у Београду

У Београду се сутра, у суботу у 18 сатикод споменика Цара Николаја, одржава Скуп за опстанак Срба на Косову и Метохији. Скуп "Нема предаје" је најавило удружење Народне патроле, а подршку догађају данас су дале и Двери.

“Српски покрет Двери даје подршку скупу за опстанак Срба на Косову и Метохији који ће бити одржан у суботу 24. фебруара, са почетком у 18 часова код Споменика цару Николају у Београду. Као државотворна политичка организација, и до сада смо подржавали све искрене скупове и протесте који се тичу одбране и очувања КиМ у саставу Србије, а били смо и организатори више њих у протеклих 20 година, на којима се окупљало по више десетина хиљада грађана. У данашњем времену, када актуелна власт, на челу са Александром Вучићем, издаје, предаје и продаје интересе Републике Србије на КиМ и када ћути на малтретирања, хапшења и прогон Срба, наша је обавеза да подржимо сваки вид отпора таквој политици”, саопштила је ова странка.

За крај скупа је најављена и шетња до Патријаршије где ће се тражити да СПЦ пружи подршку народу у одбрани Космета и покретање литија као реакцију на тренутно стање.

ПАКАО УКРАЈИНСКЕ ВОЈСКЕ - Генерали на првим линијама имају поруку за Сирског

Извор: Правда.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА