Најновије

ОПРОСТИЛА МУ ПРЕВАРУ! Мирка Васиљевић само једном причала о Вујадиновим аферама - "Боже мој, вежбало се"

Глумица Мирка Васиљевић приватан живот држи далеко од очију јавности, а једном приликом је открила све о свом партнеру Вујадину Савићу.

Својевремено су домаћи медији ухватили Вујадина (33) у ноћном проводу где је био приснији са непознатом женском особом, а Мирка (33) му је све то опростила.

"Он јесте био на фотографијама, то је чињеница, али морао је да вежба. То је тема о којој нисам желела да говорим за медије јер су медији седма сила, а са силом се не треба пуно шалити и имати неки сукоб. Они су мало напали нас, били смо им интересантни, свашта су писали. Он јесте био на фотографијама, али шта сад, Боже мој ...вежбало се", рекла је Мирка у емисији "Амиџи шоу", и додала да је није погодила фотографија на којој је Вујадин са непознатом девојком у проводу.

"Свако од нас има слободу"

Како је Мирка тада истакла, она нема проблем са тим да Вујадин често излази у ноћни провод без ње. "Немам проблем да Вујадин излази без мене. Свако од нас има своју слободу, свако има право да ради шта год хоће. Не можете никога ни у чему зауставити. Ако жели, наћи ће начин да побегне", прича Миркам, и открива да и она воли ноћни живот. 

"Волим да изађем сама, а волим и са њим. Имам жеље, воље и снаге за изласцима, само да је квалитетно друштво", рекла је глумица и тада истакла како постоји одређена доза љубомора између ње и Вујадина. "Ако нема повода, нема разлога за љубомором. Не бих сигурно волела да никада не знам где је и шта ради. Мене шта интересује, ја директно и отворено питам. Ако имам неку сумњу, одмах седнемо и поразговарамо. Никада једно другом нисмо правили сцене због љубоморе. Знамо шта је за јавност, а шта за приватнос", закључује Мирка.

"СЕВЕРИНА, ТИ БОЉЕ ДРЖИШ ЈАЈА" Невиђена сцена на хрватском избору за Песму Евровизије - Ово је блам века! (ВИДЕО)

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА