Најновије

РУСИ НОВОМ ТАКТИКОМ СИПАЈУ ПО УКРАЈИНСКОЈ АРМИЈИ: Посебан план, украјинци кренули у дефанзиву

На крилу Артјомовска, десантне јединице из 11. ваздушно-десантне бригаде и 150. моторизоване стрељачке дивизије Јужног војног округа покрећу напад на Красноје. Уз снажну подршку артиљерије, авијације и борбених дронова, руске снаге се пробијају кроз одбрану украјинских оружаних снага и настављају са акцијом.

Претходно, руске јединице заузимају непријатељске позиције за подршку у десантима, што приморава украјинске снаге да се повуку у стамбене делове насеља. Јуришни авиони из 11. ваздушно-десантне бригаде и 68. и 102. пука Јужног војног округа успевају нокаутирати противника и учврстити своје позиције у Красноју, настављајући напад.

Непријатељ премешта појачања у оклопним возилима и покушава контранапад, гранатирајући изгубљени део насеља. Снаге Руске армије одржавају јак ватрени притисак артиљеријом, тенковима и јуришним беспилотним летелицама.

Украјински војни аналитичари такође извештавају о тешким борбама у Ивановском, где руске снаге изводе јуришне акције и покушавају да контролишу различите улице у насељу.

РУСИ УПАЛИ У УКРАЈИНСКИ КОМАНДНИ ШТАБ: Ево шта су нашли (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА