Најновије

Присталице Доналда Трампа најавиле “свети рат” против Тејлор Свифт

По свему судећи, тренутно најпопуларнија америчка певачица, имаће значајан утицај на предстојеће председничке изборе у САД.

Бројне присталице Доналда Трампа обећале су да ће покренути својеврсни “свети рат” против Тејлор Свифт и смањити њен утицај на предстојећим изборима за председника Сједињених Америчких Држава, знајући да подржава Џоа Бајдена.

Бивши председник САД Доналд Трамп ових дана покушао је да ублажи вест која је одјекнула америчким медијима, а која говори о томе како је Тејлор Свифт одлучила да подржи Џоа Бајдена након што је лично затражио њену подршку, свестан да би могла да утиче на председничке изборе у САД 2024. године.

Свифт је претходно подржала Бајдена 2020. године путем видео поруке на свом Инстаграм профилу пред претходне председничке изборе. Прошле године успела је да мотивише огроман број младих Американаца да се региструју за гласање путем званичне веб странице Воте.орг, и подстакла их да се обавезно региструју како би могли да гласају.

Знајући за њен велики утицај на младе гласаче, Трамп је изјавио да му није важно ако га Свифт не подржи јер је он популарнији од ње. Ову изјаву је дао истовремено с информацијом да његове присталице крећу у “свети рат” против певачице како би што више умањили њен утицај на младе гласаче пред предстојеће председничке изборе.

У е-маилу послатом Роллинг Стонеу, виши саветник Трампове кампање Џејсон Милер написао је: “Можда Џо Бајден рачуна на Тејлор Свифт да га спаси, али бирачи виде невероватне податке о високој инфлацији и тврде да никада није било тако лоше”.

Још у октобру прошле године, гувернер Калифорније Гавин Њусом изјавио је да верује да ће Тејлор Свифт имати снажан и велики утицај на америчке председничке изборе 2024. године. Када је упитан у једном интервјуу колико славне личности могу да утичи на председничку кампању 2024. године, одмах се фокусирао на Свифт и њен утицај на младе гласаче, називајући је особом која стоји високо и самостално, наглашавајући:

– Оно што је постигла у мотивисању младих људи око регистрације за гласање на изборима је веома велика ствар.

Прочитајте ОВДЕ о уништеној руској бази код Степова

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА