Најновије

"Мадам Веб": У биоскопе стиже потпуно другачији филм из Марвеловог универзума

Само у биоскопима од 15. фебруара

Фото: Кон филм

У домаће биоскопе 15. фебруара стиже несвакидашњи жанровски сложен суперхеројски филм Мадам Веб. Првенствено је питању психолошки трилер, коме специјални ефекти нису једини адути. Филм је режирала талентована С. Џ. Кларксон и представиће нам по први пут на великом платну причу о пореклу Мадам Веб.

У предстојец́ем блокбастеру Мадам Веб компаније Soni Pictures, Дакота Џонсон глуми Касандру Веб, болничарку са Менхетна са необичним способностима. Као и Касандра у грчком миту, Касандра Веб је благословена (или проклета, како оригинални мит јасно каже) видовитошц́у, а ова способност, у комбинацији са њеном компликованом прошлошц́у, гурнула ју је у опасну игру.

Свакој доброј суперхероини је потребан прави непријатељ, а Касандра проналази једног достојног њених способности у Езекијелу Симсу. Он је фасцинантан негативац, који  може да види будуц́ност — али му та способност омогуц́ава да види и сопствену смрт. Езекијел постаје опседнут проналажењем својих убица пре него што они ураде свој посао, и то га води директно до Касандре и њених нових пријатељица  - Џулије Карпентер , Мети Френклин и Ање Коразон.

Режију потписује С. Џ. Кларксон  а на сценарију је радила заједно са Клер Паркер.

Да ли ће Мадам Веб и њене штићенице успети у напетом трилеру да преживе смртоносну садашњост и дочекају моћну будућност, публика ће сазнати од 15. фебруара у биоскопима.


Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА