Најновије

ЂИЛАС ХОЋЕ "ПРОТИВ ВУЧИЋА КАО ПРОТИВ ОРБАНА": И екстремна левица и екстремна десница да се уједине!

„Једина победа коју признајем је смена организоване криминалне групе на челу са Александром Вучићем која је заробила Србију. Датум избора за нас из коалиције Србија против насиља није тема. Битно је да избори буду одржани кад се примене препоруке ОДИХР-а и Црте“, истиче у разговору за Данас Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, одговарајући на питање да ли је померање датума београдских избора са 28. априла на 2. јуни мала победа опозиције.

Ђилас је критиковао понашање РТС-а и медија са националном фреквенцијом и поручио да би сав криминал Вучићевог режима био огољен да опозиција има приступ медијима, а образложио је и стратегију коју жели да спроведе на београдским изборима истичући да је “уједињење свих” неопходно.

Оно што је важно да ми урадимо све што је до нас, а основно је да направимо једну листу и референдумску атмосферу за изборе.  Треба да следимо пример Будимпеште где су се за изборе спојили чак и екстремна левица и екстремна десница. И победили су Орбана. Уосталом, Милошевић и Шешељ су побеђени кад је Зоран Ђинђић све спојио пред пети октобар. То је рецепт и за победу над Шешељевом и Милошевићевом децом – Вучићем и Дачићем, истиче Ђилас.

Лидер ССП-а је рекао и да “Несторовић и Павић” нису права опозиција, те да се то види, како тврди, из њихових изјава, а исто тврди и за Народну странку.

Сви који су опозиција и за које смо сигурни да неће попут Заветника прећи на страну власти су за Странку слободе и правде прихватљиви партнери. Јасно је по изјавама господе Несторовића и Павића да они нису опозиција и да ће сутра у коалицију са Вучићем. Они су важни, јер за њих гласа велики број грађана не схватајући ту чињеницу. Јасно је и да по ономе што говори господин Гајић Народна странка није опозиција и да јој је намењена улога који су имали Заветници. Али ова странка има јако малу подршку међу грађанима и зато се њоме не треба бавити, навео је председник ССП-а у интервјуу за лист Данас.

Погледајте ОВДЕ уништење украјинског ракетног система Вампир

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА