Најновије

МИЛАНОВИЋ ПРАВИ ХАОС: Добро да Пленковић није одабрао лого порно глумца! Фуј!

Зоран Милановић, председник Хрватске, усталасао је хрватску политичку сцену најавом да ће бити кандидат за премијера, а познат по неконвенционалном начину медијске комуникације, у свом стилу, данас је опет "запрепастио" целу хрватску јавност оштрим изјавама о свом политичком супарнику Андреју Пленковићу.

Милановић је коментарисао чињеницу да Пленковић на скуповима на бину излази уз песму “Eye of the tiger” из популарног филма Роки, рекавши да му је одвратно да “лик који не може направити два склека излази на бину уз песму из Рамба, Рокија”.

"Замисли ти човјека који с 54 године не може направити два, три склека и излази с боксачком пјесмом на бину. Ја сам боксао, и то се не усудим направити. Добро да није одабрао неки лого порно глумца. Фуј!", каже Милановић.

Важна вест коју очекује политичка сцена Хрватске је сутрашња о одлуци уставног суда поводом Милановићеве најаве да се кандидује за премијера, иако је већ на функцији председника. Извесно је да ће уставни суд донети одлуку којом ће забранити Милановићу да буде на листи кандидата за премијера.

Милановић је поручио медијима да неће дати оставку на функцију председника и да ће се свакако он кандидовати за премијера, па макар и не био званично на листи. 

Није битно да ли ћу бити на листи или не, каже Милановић у објави на својој Фејсбук страници, преносе хрватски медији.

Скуп ХДЗ-а је назвао “балом вампира” и рекао да је то била идеална шанса да “их Интерпол покупи све одједном на једном месту”. Чланове ХДЗ-а је назвао “лоповима и пијанцима”.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ђилас поручио амбасадору ЕУ у Србији

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА