Најновије

СВЕ ПУЦА У ПАРТИЗАНУ! Обрадовић на излазним вратима, огласио се Грбовић

Прослављени кошаркаш и некадашњи репрезентативац, а сада директор Београдске Арене, Горан Грбовић, гостовао је у емисији “Индиректно” на телевизији “К1”. Он је у разговору са водитељима Миланом Калинићем и Предрагом Поповићем говорио о многим кошаркашким темама, а једна од њих била је и Партизан.

Једно од питања које му је постављено тицало се тренера црно-белих Жељка Обрадовића, односно, његовог уговора.

– Постоје неке ствари које нису дефинисане.  Ја кад кажем да је дошао сам, он је то одлучио давно, још оног дана када је направио паузу. Жељко је човек који увек сматра да дугује клубу у ком је настао. Његов план и јесте био да се ради на томе да Партизан добије лиценцу те прве године. Мислим да председник Партизана још није у кошарци толико колико смо сви ми. Ништа од ове ватре не би било да није дошао Жељко Обрадовић. Може да дође Грег Попович и ништа се не би десило. То огњиште или тиња или дође нека жишка и запали, као што је Жељко. Партизан има најбољу публику на свету, начин на који гледају утакмицу су јако важне. Знају када да направе притисак на судије, на противничке играче, па и на своје играче. То је јако битно. Врло добро познају ситуацију у клубу. Зашто Жељку није продужен уговор и није договорен неки нови? Жељков долазак је био велика ствар за Партизан, али требало је да се размишља и о одласку, то је исто велика ствар. Његовим одласком би се све вратило у ту “тињалицу” коју сам помињао…

Потом је истакао да у случају Обрадовићевог одласка, разлог неће да буде Александар Вучић.

– Ту реченицу треба Жељко да изговори, ја нећу. Само ћу да кажем да ако икад буде отишао из Партизана, то ће да буде због једног или неколико људи, а нико од њих није Александар Вучић. Понављам, један или неколико људи, али ниједан није Вучић. Говорим то пошто се стално помиње и на утакмицама, дакле он неће бити разлог одласка.

Извор: Махветспорт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА