Најновије

Генијанал маневар Путинове војске! Навукли Украјинце и избили им последњи адут: Тактика против које нема одбране!

Ударајући клизећим бомбама, Русија приморава украјинске оружане снаге да поставе системе противваздушне одбране близу фронта, што их чини рањивијим, пише Business Insider.

Удари клизећим бомбама омогућавају Русији да гађа украјинске снаге, док авионе који бацају муницију држи на безбедној удаљености, а то је проблем јер се бомба заправо може неутралисати само обарањем авиона пре него што га испусти, наводи се у публикацији.

Како би покушале да оборе руске ловце, Оружане снаге Украјине постављају „драгоцене ПВО системе” ближе фронту, где ризикују да буду уништени, напомињу аутори материјала.

Министар спољних послова Украјине Дмитриј Кулеба у уторак је у интервјуу за Политико рекао да украјинске оружане снаге губе тло под ногама због руске војске која планира авио бомбе.

Према његовим речима, војска се ни на који начин не може одупрети овој врсти наоружања.

Ваздушно-космичке снаге Русије активно користе ваздушне бомбе опремљене универзалним модулима за планирање и корекцију у северозападној војној зони. Борбени авиони су могли да нападају утврђена подручја без излагања непријатељској ракетној ватри противваздушне одбране.

ОРУЖАНЕ СНАГЕ РУСИЈЕ ПОЧЕЛЕ НАЈНОВИЈЕ НАОРУЖАЊЕ! Муниција која ће развалити фронт и то дословно

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА