Најновије

ПОРУКА ИЗ МОСКВЕ О "НОВОЈ КОНТРАОФАНЗИВИ КИЈЕВА": Какав план, такав и крај!

Нова контраофанзива украјинских оружаних снага завршиће се потпуном катастрофом за Украјину и коначним поразом њене војске, саопштено је медијима у руском министарству одбране, као коментар на тврдње председника Украјине, Володимира Зеленског, да ускоро почиње нова контраофанзива против Русије.

„Захваљујући таквим нетривијалним приступима војном планирању, нема потребе да сумњате да ће се примена новог контраофанзивног плана Зеленског завршити потпуном катастрофом за Украјину коначним поразом украјинских оружаних снага и почетком мировних преговора под руским условима“, речено је новинарима од стране неименованог високог официра из управе министарства одбране РФ.

Раније, у интервјуу немачком листу Билд, Зеленски је рекао да је Кијев развио план за нову контраофанзиву, али за то су потребни савремени системи наоружања страних партнера, укључујући САД.

Он је напоменуо да би Украјина „веома волела“ да уништи Кримски мост, али „не говоримо само о томе“, већ и о „одређеним инфраструктурним објектима који служе војној намени“, укључујући аеродроме и друге мостове.

Прочитајте ОВДЕ о руским борбеним дејствима на Јужно-доњецком правцу

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА