Најновије

ДОДИК ПОРУЧИО БАЊАЛУЧАНИМА: Обележавамо велику победу и чувамо слободу

Бањалука прославља Дан града, у знак сећања на 22. април 1945. године, када је град ослобођен од окупатора у Другом светском рату.

Председник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку свим грађанима и руководству Бањалуке поводом 22. априла - Дана града и 79. годишњице ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом светском рату.

"Поводом 22. априла, једног од најзначајнијих датума у историји Бањалуке, упућујем вам најсрдачније честитке са жељом да и у будућности достојанствено обележавамо ову велику победу и очувамо слободу", навео је Додик у честитки.

Он је истакао да је Бањалука током свих ових година градила и стекла репутацију успешног административног, економског, универзитетског, спортског, политичког и културног центра чије знаменитости и богато историјско насљеђе представљају извор поноса за локално становништво, али и за цијелу Републику Српску.

"Уз истрајну подршку републичких институција уверен сам да ће руководство Бањалуке радити на стварању повољног амбијента за живот и рад свих њених грађана, те у том смислу поздрављам сваку иницијативу која води развоју и просперитету", наводи се у честитки председника Републике Српске.

У ДЕФИНИЦИЈИ ХОЛОКАУСТА И ХОМОСЕКСУАЛЦИ АЛИ СРБА НЕМА: Како Англосаксонци тумаче резолуцију УН из 2005. о геноциду у Другом светском рату

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА