Најновије

МИ СНАГА ИЗ НАРОДА УПОЗОРАВА ВУЧИЋА - Куповина "Рафала" угрожава нашу националну безбедност (ВИДЕО)

Александар Вучић најавио потписивање споразума за куповину француских борбених авиона Рафал током састанка са Емануелом Макроном 8. априла, наишавши на оштру критику покрета "Ми снага народа", који тврди да ова куповина угрожава националну безбедност и чини Србију зависном од НАТО пакта.

Невиђено лош споразум о куповини француских борбених авиона Рафал током сусрета са Емануелом Макроном 8. априла, може угрозити националну безбедност Србије и повећати њену зависност од НАТО пакта. Истиче се да би за исте паре могли да се набаве двоструко више руских Су-35 авиона, који су по њима бољи избор.

“Александар Вучић је најавио потписивање споразума о куповини француских борбених авиона Рафал током сусрета са Емануелом Макроном 8. априла.Куповина француских Рафала ће угрозити нашу националну безбедност и учинити нас зависним од непријатељске државе Француске и непријатељског НАТО пакта, па чак и од наших енглеских ”пријатеља”. У случају рата са неком НАТО државом, наши Рафали би били неупотребљиви. За цену 12 Рафала, можемо да купимо 24 Су-35, који су, уз то, бољи авиони”, наводи “Ми снага из народа”.

Покрет "Ми снага народа" обећава активну борбу против куповине француских Рафал авиона и најављује напоре за поништавање уговора ако до куповине дође.

 

РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА УПОЗОРАВА БАЈДЕНА И КОЛЕКТИВНИ ЗАПАД: Монструми из Кијева могу хаос да направе

Извор: Правда.рс

 

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА