Најновије

Мирослав Алексић: Не боримо се са политичким противницима, већ са преварантима, манипулаторима и узурпаторима власти

Председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић изјавио је данас на Оснивачкој скупштини градског одбора у Суботици, да се ова странка не бори са политичким противницима, већ са "политичким преварантима, манипулаторима и узурпаторима власти, који су приватизовали земљу, а све јавне ресурсе ставили у функцију своје политичке пропаганде".

Он је оценио да то није класична политичка борба, већ борба против „мафијашког клана“.

„Наша Србија у нашим очима изгледа потпуно другачије од оног како је он и данас представљају, и то је разлика између нас и њих – ми нисмо исти. И ми смо ти који смо изабрали да идемо тежим путем. Ми желимо да нашим радом, ангажовањем и делима доведемо до тога да у Србији постоје вредности које заслужују грађани Србије“, рекао је Алексић.

Додао је да су у земљи разорени образовање, као стуб и темељ једног друштва, затим здравство, пољопривреда, институције, да нема правде и одговорности, а да корупција и криминал дивљају, због чега се богати једна мала група људи.

„Они су направили земљу насиља, крви, убистава, малтретирања, пљачке и за то ће морати да одговарају“, поручио је Алексић.

У погледу предстојећих локалних избора, он је навео да сматра да ће странка на чијем је челу моћи да се обрачуна са овим режимом.

„Настављамо да се развијамо, идемо напред, имамо и циљ и визију какву Србију желимо, и борићемо се за другачији систем, да политичарима може да се верује, да будемо доследни, да оно што се каже да се то и оствари. Изборићемо се за ону Србију у којој ће се поштовати демократске вредности, Србију у којој ће постојати правда, и одговорност, Србију која ће бити у Европској унији, у којој ће сви имати једнаке шансе“, рекао је Алексић.

Председник Градског одбора Народног покрета Србије у Суботици Бане Максимовић изјавио је да ;је велики проблем одлазак младих из тог града.

„Ништа значајно није урађено у граду како би се унапредио систем образовања, да се уведу нови факултети, нови смерови, да би се анимирали млади да остану у Суботици и да овде оснују породицу и да овде остану да раде. Треба улагати у младе јер је то једини начин да град настави да живи“, рекао је он.

Oво нико није очекивао! Хиљаде Вагнерових војника се придружује Чеченима: Кадиров се огласио

Извор: НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА