Најновије

ТикТок хит „Игра наследника“:Постоји само једно правило: победник узима све

У издању Вулкан издаваштва стигао је љубавни трилер "Игра наследника" ауторке Џенифер Лин Барнс. У средишту приче која је постала ТикТок сензација је Ејвери Грамс, којој се живот мења из корена када ексцентрични милијардер Тобајас Хоторн умре и остави јој читаво своје богатство. Ејвери нема представу зашто је то урадио – она не зна чак ни ко је Тобајас Хоторн.

Фото: Вулкан

Ејвери, која треба да преживи средњу школу, добије стипендију и оде негде далеко, сада да би добила наследство, мора да се пресели у куц́у Хоторнових пуну тајних пролаза, где свака просторија носи старчев печат, и његову љубав према енигмама, загонеткама и шифрама. Међутим, породица Тобајаса Хортона и даље живи у кући. Ту су и четири Хоторнова унука: опасни, привлачни, бриљантни младићи, одрасли са идејом да им дедино наследство с правом припада. Грејсон Хоторн је уверен да је Ејвери преваранткиња, а његов брат Џејмсон на њу гледа као на последњу мистерију њиховог деде: уврнуту загонетку, слагалицу коју треба решити.

Заробљена у свету богатства и привилегија, док опасност вреба на сваком кораку, Ејвери ц́е морати да заигра игру само да би преживела.

Књига која је освојила читаоце широм света "Игра наследника" доступна је на сајту  и у књижарама Вулкан широм Србије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА