Најновије

ПОЗНАТО КАДА ЈОКИЋ ПОСТАЈЕ МВП! Заказано "крунисање", а њему се неће допасти термин!

Српски кошаркаш Никола Јокић највероватније ће добити треће МВП признање у НБА каријери, а сада је лига саопштила и када ће то бити. Одлучено је да се проглашење најкориснијег играча НБА лиге деси у ноћи између среде и четвртка од 1.30, када ће на сви званични канали такмичења објавити ко је добио награду.

То се неће нарочито допасти Јокићу јер се све одиграва између две утакмице серије против Минесоте. Денвер је изгубио први меч код куће, тако да у другом (између понедељка и уторка од 4.00) мора до победе, а пре него што се серија пресели у Минеаполис - Јокић ће сазнати да је МВП. С обзиром колико не воли "галаму" око те награде, неће му бити нимало пријатно што ће је готово сигурно добити два дана пред трећи меч са Минесотом (између петка и суботе се игра меч).

Никола Јокић је претходно добијао награду за најкориснијег играча НБА лиге 2021. и 2022. године, међутим проглашаван је након што се његова сезона завршила. Тако је НБА лига тек почетком јуна 2021. доделила награду (Јокић одавно био на одмору), док је 2022. то учинила почетком маја, када је Денвер већ био елиминисан у плеј-офу од Голден Стејта.

Памтимо и да су му МВП награду доносили у штале у Сомбору, док је сада промењена пракса, па ће бити "крунисан" на паркету. А знамо колико му не прија пажња..

Подсетимо, осим њега кандидати за МВП награду су још Шеј Гилџес-Александер и Лука Дончић.

ФРАНЦУСКА ЛЕГИЈА СТРАНАЦА УБАЧЕНА У БОРБУ: Руси ликвидирали седам легионара код Часовог Јара?

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА