Најновије

Одређен притвор инжењерима из "Крушика" осумњиченима за шпијунажу

Притвор им је одређен да не би уништили, сакрили, изменили или фалсификовали доказе и да не би утицали на сведоке, као и да не би поновили кривично дело.

На предлог Вишег јавног тужилаштва у Ваљеву суд је одредио притвор до 30 дана тројици бивших и садашњих инжењера у Холдинг компанији "Крушик", осумњичених да су износили поверљиве податке и документацију иностранстраној организацији.

Притвор им је одређен у уторак а да не би уништили, сакрили, изменили или фалсификовали доказе и да не би утицали на сведоке, као и да не би поновили кривично дело у кратком временском периоду, речено је за Танјуг у том тужилаштву.
Претходно су осумњичени саслушани у тужилаштву.

У акцији БИА, тужилаштва и полиције ухапшени су М. О. (37), Д. Л. (64) и Д. М. (63) сви из Ваљева, због сумње да су извршили кривично дело шпијунажа.

Осумњичени су бивши и садашњи инжењери у Холдинг компанији "Крушик" из Ваљева, који су, како се сумња, неовлашћено износили поверљиву пословно – техничку документацију из ове компаније и уступали је иностраној организацији, а на штету безбедносних, одбрамбених, војних и других интереса, као и слабљење моћи Републике Србије.

КИЈЕВ: Спремни смо за преговоре са Русијом

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА