Најновије

ТРАМП НАСТАВЉА ДА ПРАВИ ХАОС: Камала је глупача!

Бивши лидер САД и председнички кандидат Доналд Трамп изјавио је да је његова ривалка за новембарске изборе, потпредседница Камала Харис, "јединка с ниским коефицијентом интелигенције".
:)

:)

Говорећи на конференцији о биткоину у Нешвилу у суботу, 27. јула, Трамп је назвао криптовалуту чудом технологије и чудом које је производ сарадње и људских достигнућа.

Док је хвалио биткоин заједницу као "веома паметне људе", искористио је прилику да омаловажи потенцијалног демократског кандидата.

"Ова просторија је невероватна. Људи у њој су особе с високим коефицијентом интелигенције, док се ја такмичим против појединца с ниским коефицијентом интелигенције", рекао је Трамп публици.

Републикански кандидат је и раније критиковао интелигенцију Камале Харис речима да је "глупа као камен".

Ни вероватни демократски кандидат за председника Сједињених Држава није штедела речи о Трампу – током предизборног скупа у Милвокију оштро га је напала тврдећи да познаје "такав тип људи". Како је рекла, док је била тужилац, више пута је имала посла са "свим врстама предатора" алудирајући на бившег председника.

Такође, неретко га назива осуђеним злочинцем, будући да је проглашен кривим за фалсификовање пословних докумената, који су повезани с наводним прикривањем тајних исплата новца порно-звезди, али и оптужује да износи невероватне лажи.

Иначе, тренутна испитивања јавног мњења показују да Трамп има (тесну) предност у односу на потпредседницу САД - у анкети "Волстрит џорнала" Трампа подржава 49 одсто Американаца, а Харисову 47 одсто.

Прочитајте ОВДЕ о новим тензијама на Блиском истоку

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА