Најновије

ДОДИК: Бернс је имао поруку за мене?! Већи комплимент нисам могао да добијем

Ако директор ЦИА није имао поруку ни за кога другог у БиХ, онда су они политички безвредни, изјавио је председник Републике Српске.

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је од једног неименованог дипломате чуо занимљиво размишљање везано за коментаре о боравку директора ЦИА Вилијамса Бернса у БиХ и истакао да већи комплимент од овог није могао да добије.

"Данима читам да је Бернс дошао у БиХ да би Додику пренео поруку. Директор ЦИА није поштар, па да разноси пошту. Директор ЦИА је много озбиљан човек и много озбиљан функционер, који поруке преноси само озбиљним људима. Ако је Бернс имао поруку за вас, онда сте озбиљна политичка личност. Ако није имао поруку ни за кога другог у БиХ, онда су они политички безвредни. Испада да сте ви једина озбиљна политичка фигура у БиХ", пренео је Додик размишљање неименованог дипломате на платформи Икс и истакао:

"Већи комплимент нисам могао да добијем."

Директор ЦИА Вилијам Бернс стигао је у прошли петак изненада у Сарајево, где је одржао састанке са директором Обавештајно-сигурносне агенције (ОСА) Алмиром Џувом и члановима Председништва Босне и Херцеговине.         

Следећег дана, директор ЦИА допутовао је у Београд, а његов домаћин је, како су пренели београдски медији, била Безбедносно-информативна агенција (БИА), на чијем је челу Владимир Орлић.

Потом је Вилијам Бернс 23. августа боравио у Приштини где се, након састанка са председницом привремених институција Вјосом Османи, састао и са премијером "Косова" Аљбином Куртијем и са представником такозване Косовске обавештајне агенције Петритом Ајетијем.

ЗЕЛЕНСКИ ПРЕКО КУРСКЕ ОБЛАСТИ ИМА ПЛАН "Б" - Најавио победу у рату, план предао Американцима

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА