Најновије

ФСБ СПРЕЧИЛА ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД У ЗАПОРОЖЈУ! Ухапшен украјински агент

Приликом претреса куће, службеници ФСБ-а пронашли су експлозив ТНТ и хексоген, као и компоненте за прављење бомбе кућне израде.

У Запорошкој области приведен је руски држављанин који је по инструкцијама украјинских специјалних служби планирао терористички напад на званичнике регионалне администрације, саопштили су из ФСБ-а.

Како је саопштила обавештајна служба, човек је самоиницијативно прикупљао информације о званичницима регионалне војно-цивилне администрације и прослеђивао их украјинским налогодавцима преко Телеграма и Трима.

"По упутству Главне обавештајне управе Министарства одбране Украјине, саучесник терориста је извршио покушај терористичког акта постављањем импровизоване експлозивне направе", наводи се у саопштењу.

Приликом претреса његове куће, службеници ФСБ-а пронашли су експлозив ТНТ и хексоген, као и компоненте за прављење бомбе кућне израде.

Истражно одељење Запорожског одељења ФСБ-а отворило је два кривична случаја - припрема за терористички напад и нелегалне производње експлозива.

КАДИРОВ: Зеленски је дужан да клекне пред Украјинцима и да им се извини, а потом - и Русији

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА