Најновије

„НЕСТАЛА ХЕМИЈА“: Зеленском било непријатно током сусрета с Трампом

Владимиру Зеленском било је веома непријатно током сусрета са републиканским кандидатом на америчким председничким изборима Доналдом Трампом, преносе немачки медији.

„Владимир Зеленски је у петак, када изашао с кандидатом републиканаца на изборима Доналдом Трампом пред камере, изгледао као да му се преврће желудац“, наводи се у чланку.

Разлог томе су Трампове речи да је имао веома добре односе са руским председником Владимиром Путином, истиче немачки лист.

Наводи се и да је украјински председник покушавао да контролише израз лица и да изгледа опуштено, као и да је хемије између Зеленског и Трампа нестало.

Трамп је изразио наду да ће, ако победи на изборима, успети да нађе добро решење за обе стране у сукобу и пре инаугурације 20. јануара.

Зеленски је претходних дана боравио у САД, где се састао са председником Џозефом Бајденом с циљем да од њега добије дозволу за примену оружја великог домета за нападе на Русију, међутим, Бела кућа након сусрета није саопштила да је променила досадашњи став о забрани.

ОБРУЧ ОКО УГЛЕДАРА СЕ СТЕЖЕ: Украјинци опкољени, масовно се предају

Извор: Рт.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА