Прочитајте још:Италијанска гастрономија за вегетаријанце: бела пица са печуркамаНаправите брзу Шварцвалд торту која се не печеПрипрема: Умутити 1 литар слатке павлаке. Претходно је држати у фрижидеру најмање 2 сата, да би се боље умутила. Додати 500 гр. шећера у праху, а затим киселу павлаку, све добро умутити и сјединити. Добијену количину смесе поделити на 2 једнака дела. У први део додати 500 грама млевеног плазма кекса (може бити и друга врста млевеног кекса али је далеко укусније са плазмом) и оставити да одстоји да кекс омекша. У други део додати 500 грама вишања ( може и неког другог воћа по избору). На крају, на тацну развити прво део са кексом па на њега нанети део са вишњама. Преко тога шлаг... Извор: coolinarika.com
СРЕЋНИ ТИ ОКОВИ, БОГДАНЕ ЈОВИЧИЋУ: Обраћање једном студенту
Пише: Владимир Димитријевић