Најновије

ХОЋЕ ДА НАС УВУКУ У РАТ СА РУСИЈОМ: Ако се то деси од наше земље неће остати ништа

Премијер Грузије, Иракли Кобахидзе, изјавио је да Запад показује значајан интерес за отварање „другог фронта“ у Грузији против Русије, што би ослабило руску позицију, али би у исто време довело до катастрофалних последица за његову земљу.

Коментар на незадовољство Запада због закона о страним агентима

Кобахидзе је, коментаришући незадовољство Запада због грузијског закона о страним агентима, истакао да је од почетка 2022. године постојао озбиљан притисак да Грузија отвори нови фронт против Русије. „Такав потез би уништио нашу земљу и данас“, упозорио је премијер.

„Партија глобалног рата“ и интереси Грузије

Премијер је додао да у данашњем свету постоји „партија глобалног рата“ која није заинтересована за судбину Грузије, већ само за слабљење позиције Русије. „Њих не занима шта ће бити са нашом земљом, већ само да остваре своје глобалне интересе“, нагласио је Кобахидзе.

Грузија и геополитичке тензије

Грузија се налази у сложеној геополитичкој ситуацији, окружена снажним интересима великих сила. Док Запад врши притисак на Грузију да заузме активнију улогу у сукобу са Русијом, грузијска влада настоји да сачува стабилност и суверенитет земље. Закон о страним агентима, који је изазвао незадовољство Запада, представља један од корака у правцу очувања националних интереса и независности.

ЂИЛАС О МАНОЈЛОВИЋУ: Нисам веровао да је Саво "испостава службе",...

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА