Најновије

ПОРУКА ИЗ РУСКЕ ДУМЕ: Вашингтон и Брисел делују "политиком уцена" - пример Србија и Српска, као и многи други!

Претње, уцене и насиље леже у основи политике Вашингтона и Брисела према онима који нису спремни да им се слепо повинују, оцењује данас председник Државне думе Русије Вјачеслав Володин.
Руска Дума

Руска Дума

"У Европи је постала свакодневица да Вашингтон и Брисел малтретирају оне који нису спремни да им се слепо потчине. Примера је пуно – Мађарска, Словачка, Грузија, Србија, Република Српска у саставу Босне и Херцеговине. Долази и до директног насиља", написао је први човек Думе на свом Телеграму.

Он је подсетио на случај атентата на словачког премијера Роберта Фица, о којем западни медији пишу, али тако да се не спомиње да је атентатор, заправо, проукрајински политички фанатик.

"Вашингтон шири лажи, покушавајући да сакрије да политичко насиље користе његови активисти. И то није јединствен случај. Као што је рекао премијер Грузије, у разговору са њим један од европских комесара застрашио га је низом мера које би западни политичари могли да предузму уколико се не усвоји вето на закон о страним агентима", написао је Володин.

У том контексту, напомиње даље Володин, тај неименовани европски комесар је подсетио грузијског премијера на недавни покушај убиства премијера Словачке и поручио: "Видите шта се десило са Фицом, и ви треба да будете пажљивији."

"Претње, уцене и насиље постали су основа политике Вашингтона и Брисела. Ово не треба схватити олако, и не треба да остане само у оквиру пуких расправа и изјава. Свака чињеница мора да се испита, а одговорни морају да одговарају", закључује Володин.

Погледајте ОВДЕ борбена дејства групе Север на Харковском правцу фронта

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА