Најновије

ЂИЛАС О МАНОЈЛОВИЋУ: Нисам веровао да је Саво "испостава службе", али...

Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, на мрежи Икс је објавио занимљива гледишта о деловању покрета "Крени-Промени", те устврдио да лидер овог покрета, Саво Манојловић, ради по налогу "службе", јер очигледно не напада актуелну власт и Вучића, него њега као опозиционог лидера.
Ђилас

Ђилас

Преносимо Ђиласову објаву у целини:

“Говоре ми упућени да је Саво испостава службе. До данас нисам веровао у то. Али када видим да лаже на исти начин као Вучић и његови таблоиди,  када ме бестидно,  без икаквих доказа,  оптужи да сам срушио његову листу на Врачару и још каже да има информације да ће Вучић да је врати, онда прича добија смисао.

Не знам адвоката Тупањца који се жалио суду, никад га у животу нисам видео. Али из медија и са мрежа знам да листа Крени Промени на Врачару има 230 потписа мање од законског минимума, да има два фантомска кандидата за одборнике који су мењали пребивалиште, као и да доктор правних наука није испоштовао законом предвиђен однос жена и мушкараца на листи. 

Немам времена да се бавим Савом. Бавим се организованом злочиначком групом која је заробила Србију и коју предводи Александар Вучић.  Са својим колегиницама и колегама из ССП-а говотим о криминалу, корупцији, одласку људи, положају просветара и здравствених радника, о томе да Жељко Митровић покреће још један риалити на новом каналу, о потреби да Србија буде део Европе али и срамотној подршци Вучићу од неких земаља и политичара, о уништавању и мог Београда.... 

Разумем да му је служба дала налог да руши Ђиласа, а не Вучића и да је целу своју кампању усмерио на мене. Овај опозициони Нестор би ипак морао да покуша да се уозбиљи, јер бирачи у Београду нису заслужили овакав ниво дилентатизма које је показао пријављујући своје листе и изјавама попут ове на коју, после многих прећутаних, реагујем.

У потпису: Драган Ђилас - дежурни кривац”

Погледајте Ђиласову објаву на мрежи Икс:

Прочитајте ОВДЕ шта је Вулин поручио Бербоковој

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА