Најновије

Могуће је бити млад и успешан у Србији: Позивница за Форум младих лидера у Београду

Студентски парламент Високе школе за пословну економију и предузетништво, и ове године, по пети пут, организује Форум младих лидера,  и то у суботу 23. марта 2024. године у згради Високе школе за пословну економију и предузетништво, Ул. Војводе Влаховића 35б. Почетак Форума је планиран за 9, а завршетак за 17 часова.

Форум ће окупити велики број младих људи, првенствено студената друштвено-хуманистичких наука и матураната, са циљем да се код њих повећа предузетнички дух. Млади и успешни лидери из различитих области ће са учесницима Форума поделити своја искуства, са крајњим циљем да се учесници, након стицања формалног обазовања, и сами покрену на успех. Учесници Форума ће имати прилике да заједно са предавачима пронађу одговоре на многобројна питања која заокупљују њихову пажњу и која ће им помоћи на путу личног напретка.
Слично претходним годинама, циљ Форума је окупљање младих људи (првенствено студената економских и правних наука, али и студената других профила и ученика завршних година средњих школа) са једне стране, и младих и успешних лидера из различитих области који ће са учесницима Форума поделити своја пословна искуства, са друге стране, са крајњим циљем да се код младих повећа присутност предузетничког духа. Oрганизатори су акценат ставили на јачање омладинског предузетништва као веома важне карике у ланцу јачања предузетништва у Србији уопште. Осим савета, усмеравања и помоћи за одабир области у којој се учесници препознају, биће представљен и концепт већ постојећих идеја и програма у виду бизнис инкубатора тако да ће учеснисници Форума имати прилике да заједно са предавачима пронађу одговоре на многобројна питања која заокупљују њихову пажњу и која ће им помоћи на путу личног напретка. На Форуму се очекује око 300 учесника.

Котизације за учешће се неће наплаћивати, а свим учесницима ће бити обезбеђено послужење, пакет добродошлице и сертификат о учешћу на Форуму. За оне који буду имали највише среће, спонзори су припремили и вредне поклоне у наградној игри која се организује на крају Форума.

“Генерални покровитељ овог Форума је традиционално Висока школа за пословну економију и предузетништво (ПЕП), а подршку смо добили од чак 3 министарства: Министарства привреде, Министарства туризма и омладине, Министарства за европске интеграције, као и Француско-српске привредне коморе. За добру атмосферу, вредне награде и послужење ове године су се побринули: Coca Colla Hellenic Group, Концерн Бамби АД Београд, Escape Room Escape game, Позориште на Теразијама, Музеј Николе Тесле, Народни музеј, Бели лабуд текстил доо и природна козметика Хедера Вита”, пручују организатори.

Пријаве су отворене већ данас, а потребно је само попунити пријавни формулар на линку: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEh24cg5aRIQH0A2BdzeqaciThdPDgCn6HhT9aBVQpTQg_CA/viewform

Више информација можете добити на сајту www.fml.rs.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА