Најновије

Митровић је класа! Нови гол Србина, подсетио на дане из Премијер лиге (ВИДЕО)

Александар Митровић је стигао до 25. гола ове сезоне у Премијер лиги Саудијске Арабије, с обзиром на то да је у 28. колу постигао погодак за изједначење против Ал Ахлија, а на крају је Ал Хилал славио после преокрета, када је Малком донео коначних 2:1.

Митровић се вратио из повреде, али није заборавио да постиже голове. То свакако радује све у Србији пред Европско првенство које почиње за нешто више од месец дана у Немачкој.

Овога пута, српски голгетер је затресао мрежу Ал Ахлија у 52. минуту и то након што је Малком упутио квалитетан центаршут са левог бока.

Иако су арбитри гледали ВАР, због потенцијалног прекршаја Александра Митровића над штопером, утврђено је да до фаула није дошло.

Можда није ни било потребе да се тражи помоћ судија из ВАР собе, нарочито што је ово препознатљив стил српског нападача, јер се надавао оваквих голова у Чемпионшипу и Премијер лиги.

Ово је био 25. погодак Александра Митровића у Премијер лиги, а Малком се потрудио да буде човек одлуке. После асистенције за Србина, уписао је и погодак у 89. минуту који је донео нова три бода екипи Ал Хилала.

НАВИЈАЧИ У ДЕНВЕРУ ПОНИЗИЛИ НИКОЛУ ЈОКИЋА: Најбољи играч НБА чуо невероватно скандирање! (ВИДЕО)

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА