Најновије

ОБРАДОВИЋ О НОВОМ УГОВОРУ И МИЛАНУ: Рекао сам оно што је суштина! Имамо проблем са повредама…

Следи пут у Италију. “Гробаре” највише занима да ли ће Обрадовић да остане на клупи Партизана, али до истека његовог уговора има још много тога да се уради.

Искусни кошаркашки стручњак, Жељко Обрадовић, говорио је пре одласка у Милано и утакмице 28. кола Евролиге. Пред црно-белима је одлучујућих месец дана када је у питању борба за нокаут фазу.

ПРОБЛЕМИ СА ЈАРАМАЗОМ И НАНЕЛИЈЕМ

Партизан поново има проблема са играчким кадром, а Обрадовић још није одлучио на које кошаркашке ће да рачуна на наредном мечу.

– Имамо проблем у смислу да Јарамаз није способан да тренира са екипом, осећа и даље проблеме због те коју је имао на финалу Купа, али покушава да ради. Нанели је такође ровит. Што се тиче њих двојице, а уопште и тима, сутра ћемо да одрадимо после тренинга ко ће да игра. Однос онога што будемо видели на тренингу ће одлучити ко ће да игра. 

Милано игра ове сезоне испод просека, али су у последње време показали да би могли да се прикључе борби за плеј-ин из другог плана.

– Иначе, прича о Милану као екипи која у задњих пет утакмица подигла просек шутева за три поена, са неких 25 покушаја су отишли на 32. Карактеристика њихове игре је да имају четворке и петице који су способни да шутирају за три поена, они су битни спољни играчи који све креирају и сем Кајла Хајнса сви остали су способни да шутирају за три поена. То су главне ствари на које морамо да обратимо пажњу, плус присетити се свега онога што су урадили у првој утакмици када су били доминантни и добили с 15 разлике, па смо ми успели да у завршници окренемо утакмицу, па чак и да не буде неизвесна.

МИРОТИЋ ПОД ЗНАКОМ ПИТАЊА

Партизаново несуђено појачање, Никола Миротић, поново је под знаком питања за меч са црно-белима. Подсетима, први сусрет у Београду пропустио је због повреде.

– Не знамо ми то док не будемо видели тај дан, ми се спремамо увек за све играче које имају у тиму. Ко ће да игра, а ко неће ми то не знамо. 

За крај, Обрадовић се дотакао теме која највише занима све навијаче Партизана.

– Не могу у овом тренутку да говорим о томе. Рекао сам оно што је суштина. Када сам завршио рад у Панатинаикосу, после 13 година сам узео слободну годину. Када сам у Фенеру завршио после седам година, такође сам узео слободну годину. Не верујем да ћу после Партизана ићи у неки други клуб, сигурно нећу радити годину дана, како ће то да изгледа, да ли ћу наставити овде, време испред нас ће да покаже – закључио је Жељко Обрадовић.

РАКЕТНИ НАПАД НА ЗЕЛЕНСКОГ У ОДЕСИ! Зеленски извео провокацију како би оптужио Москву? (ВИДЕО)

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА