Najnovije

OBRADOVIĆ O NOVOM UGOVORU I MILANU: Rekao sam ono što je suština! Imamo problem sa povredama…

Sledi put u Italiju. “Grobare” najviše zanima da li će Obradović da ostane na klupi Partizana, ali do isteka njegovog ugovora ima još mnogo toga da se uradi.

Iskusni košarkaški stručnjak, Željko Obradović, govorio je pre odlaska u Milano i utakmice 28. kola Evrolige. Pred crno-belima je odlučujućih mesec dana kada je u pitanju borba za nokaut fazu.

PROBLEMI SA JARAMAZOM I NANELIJEM

Partizan ponovo ima problema sa igračkim kadrom, a Obradović još nije odlučio na koje košarkaške će da računa na narednom meču.

– Imamo problem u smislu da Jaramaz nije sposoban da trenira sa ekipom, oseća i dalje probleme zbog te koju je imao na finalu Kupa, ali pokušava da radi. Naneli je takođe rovit. Što se tiče njih dvojice, a uopšte i tima, sutra ćemo da odradimo posle treninga ko će da igra. Odnos onoga što budemo videli na treningu će odlučiti ko će da igra. 

Milano igra ove sezone ispod proseka, ali su u poslednje vreme pokazali da bi mogli da se priključe borbi za plej-in iz drugog plana.

– Inače, priča o Milanu kao ekipi koja u zadnjih pet utakmica podigla prosek šuteva za tri poena, sa nekih 25 pokušaja su otišli na 32. Karakteristika njihove igre je da imaju četvorke i petice koji su sposobni da šutiraju za tri poena, oni su bitni spoljni igrači koji sve kreiraju i sem Kajla Hajnsa svi ostali su sposobni da šutiraju za tri poena. To su glavne stvari na koje moramo da obratimo pažnju, plus prisetiti se svega onoga što su uradili u prvoj utakmici kada su bili dominantni i dobili s 15 razlike, pa smo mi uspeli da u završnici okrenemo utakmicu, pa čak i da ne bude neizvesna.

MIROTIĆ POD ZNAKOM PITANJA

Partizanovo nesuđeno pojačanje, Nikola Mirotić, ponovo je pod znakom pitanja za meč sa crno-belima. Podsetima, prvi susret u Beogradu propustio je zbog povrede.

– Ne znamo mi to dok ne budemo videli taj dan, mi se spremamo uvek za sve igrače koje imaju u timu. Ko će da igra, a ko neće mi to ne znamo. 

Za kraj, Obradović se dotakao teme koja najviše zanima sve navijače Partizana.

– Ne mogu u ovom trenutku da govorim o tome. Rekao sam ono što je suština. Kada sam završio rad u Panatinaikosu, posle 13 godina sam uzeo slobodnu godinu. Kada sam u Feneru završio posle sedam godina, takođe sam uzeo slobodnu godinu. Ne verujem da ću posle Partizana ići u neki drugi klub, sigurno neću raditi godinu dana, kako će to da izgleda, da li ću nastaviti ovde, vreme ispred nas će da pokaže – zaključio je Željko Obradović.

RAKETNI NAPAD NA ZELENSKOG U ODESI! Zelenski izveo provokaciju kako bi optužio Moskvu? (VIDEO)

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA