Најновије

НЕМА ПРАШТАЊА! Биће покренут дисциплински поступак после дешавања у Хумској

Било је много буре на полувремену и после меча у Хумској. Пораз од Напретка нису могли лако да прихвате домаћини, па ће се због вређања судија наћи на тапету Дисциплинских органа ФС Србије.

Како сазнаје МаxБет Спорт,  чека се званично достављање у додатном извештају који ће послати на Теразије главни судија Никола Радаковић као и помоћници. Све је забележио делегат током и после утакмице…

Органи реда су морали, због гађања са истока стадиона, да спроведу арбитре у свлачионицу, што је све забележено и постоје видео снимци. За испад публике уследиће вероватно нова милионска казна клубу.

Под лупом биће неколико домаћих играча, као и шеф стручног штаба Игор Дуљај. Његов сарадник, Марко Јовановић, је зарадио црвени картон и аутоматски је суспендован за недељни меч против Младости у Лучанима. Ингеренције око покретања поступка има директор за такмичење Суперлиге Александар Пивић и нема праштања.

Затим следи одлука дисциплинских органа на састанку током следеће недеље. Имају довољно времена да извагају, пошто следи репрезентативна пауза, а првенствена трка се наставља 30. марта.

ПАРТИЗАНОВО САОПШТЕЊЕ УСРЕД НОЋИ: Зек Ледеј се није вратио са екипом...

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА