Najnovije

NEMA PRAŠTANJA! Biće pokrenut disciplinski postupak posle dešavanja u Humskoj

Bilo je mnogo bure na poluvremenu i posle meča u Humskoj. Poraz od Napretka nisu mogli lako da prihvate domaćini, pa će se zbog vređanja sudija naći na tapetu Disciplinskih organa FS Srbije.

Kako saznaje MaxBet Sport,  čeka se zvanično dostavljanje u dodatnom izveštaju koji će poslati na Terazije glavni sudija Nikola Radaković kao i pomoćnici. Sve je zabeležio delegat tokom i posle utakmice…

Organi reda su morali, zbog gađanja sa istoka stadiona, da sprovedu arbitre u svlačionicu, što je sve zabeleženo i postoje video snimci. Za ispad publike uslediće verovatno nova milionska kazna klubu.

Pod lupom biće nekoliko domaćih igrača, kao i šef stručnog štaba Igor Duljaj. NJegov saradnik, Marko Jovanović, je zaradio crveni karton i automatski je suspendovan za nedeljni meč protiv Mladosti u Lučanima. Ingerencije oko pokretanja postupka ima direktor za takmičenje Superlige Aleksandar Pivić i nema praštanja.

Zatim sledi odluka disciplinskih organa na sastanku tokom sledeće nedelje. Imaju dovoljno vremena da izvagaju, pošto sledi reprezentativna pauza, a prvenstvena trka se nastavlja 30. marta.

PARTIZANOVO SAOPŠTENJE USRED NOĆI: Zek Ledej se nije vratio sa ekipom...

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA