Најновије

"Уколико Косово уђе у Савет Европе Србија да суспендује уговоре са НАТО и ЕУ!"

"Уколико Савет Европе у своје чланствво буде примио тзв. Републику Косово власт у Србији треба да прогласи потпуну војну и политичку неутралност. Ово практично значи да  у наредном периоду треба суспендовати низ закона и уговора које је држава потписивала са НАТО, ЕУ и другим међународним организацијама које не поштују међународно право које гарантује територијални интегритет Србије", каже председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић.

Он каже да је само таквим потезима је могуће изборити позицију у којој ће почети да се поштује интерес наше државе и народа.

- Оно што је при томе важно имати у виду је то да и НАТО и ЕУ у највећој мери блефирају и не желе да им се деси нека велика криза на Западном Балкану јер би то био основ да Русија и Кина политички добију маневар да делују у региону који је свакако меки трбух политичког запада. Ово је уједно прилика да Алексанар Вучић покаже да ли је заиста независтан и суверен као што сам говори или је уцењена марионета што ми из опозиције тврдимо – каже Паровић.

Да ли је се Вучић договотрио да тзв. Косово уђе у Савет Европе, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА