Најновије

ГОРИ ФРОНТ И ТО ПАКЛЕНО! Померање позиција и ватрених линија

Десант и пешадија Јужног војног округа активно се супротстављају непријатељу у реонима Работино и Вербовог, где се воде жестоке борбе. Руске снаге успешно уништавају и одбацују непријатеља са својих позиција.

На Запорожском фронту, противник остаје мало активан, док наше јединице настављају да развијају успех, спроводећи интензивне контранападе на линији Копани-Работино-Новопрокоповка-Вербовое.

ШТА ЈЕ ТО ЛАВРОВ ХТЕО ДА КАЖЕ У СКОПЉУ: Захарова све открила, ово је значила та реченица

У району Работино-Новопрокоповке, јуришници Јужног војног округа неуморно нападају позиције противника, циљајући да нанесу максималну штету. Код Вербовог, десантне снаге са подршком артилјерије и бронетехнике такође непрестано нападају непријатељске позиције, све више га одбацујући од насељеног места.

Генералштаб Војске Украјине признаје да губи иницијативу, док Министарство одбране Русије извештава о успеху својих снага у одбијању напада украјинских јединица. Губици Војске Украјине су значајни, укључујући и бројне војне возила и опрему. Ожестоћене борбе на овом фронту и даље трају, са обе стране демонстрирајући висок степен одлучности и борбене спремности.

ВАШИНГТОН ПОСТ: План пропале украјинске „контраофанзиве“ разрадили су амерички и британски генерали

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА