Најновије

ДЕТОНАЦИЈА! Бахар против Лајпцига враћа отписаног миљеника Делија

За само неколико сати почиње кључна утакмица 4. кола „Г“ групе Лиге шампиона између Црвене звезде и Лајпцига. Како "Правда.рс" сазнаје, тренерски штаб Црвене звезде одлучио је да у стартних 11 уместо Марка Стаменића, који се ове сезоне мучи са формом, уврсти Гелора Кангу.

Искусни везиста из Габона, који је већ оставио дубок траг у европским мечевима носећи дрес црвено-белих, враћа се у први тим након паузе. Ово би могло бити добра вест за навијаче Црвене звезде, јер је Канга показао да може бити пресудан у важним тренуцима.

На средини терена требало би да му друштво праве Хванг Ин Бом и Мирко Иванић, што је комбинација која обећава креативност и солидну игру у везном реду.

Навијачи сигурно с нестрпљењем очекују побољшање учинка свог тима у елитном такмичењу, јер Црвена звезда тренутно има само један бод, освојен против Јанг Бојса, након прва три кола. Бодови освојени на домаћем терену "Рајко Митић" могли би бити кључни за наставак борбе у Лиги шампиона.

Да ли ће враћање Канге у стартну поставу бити добитна формула за црвено-беле, остаје да се види. Утакмица почиње ускоро, а очекивања су велика.

СЕВАЛЕ ПЕСНИЦЕ: Инцидент после меча Новог Пазара и Партизана (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА