Најновије

ПУТИН ЖЕСТОКО - ОДГОВОРИЋЕМО! Напади Кијева неће проћи некажњено

Кијев удара на мирна насеља у Руској Федерацији како би пореметио изборе, поручио је руски председник на састанку са сталним члановима Савета безбедности.

Представници кијевског режима извршили су низ саботажних и терористичких напада у пограничним регионима Русије, чији је циљ био покушај мешања у одржавање председничких избора, изјавио је руски председник Владимир Путин на састанку са сталним члановима Савета безбедности Русије.

"Кијев удара на мирна насеља у Руској Федерацији како би пореметио изборе. Сви ти напади неће проћи некажњено. Сигуран сам да ће наш народ, народ Русије, на то одговорити са још већим јединством. Кога су одлучили да застраше? Руски народ? Вишенационални народ Русије? То се никада није догодило, а сигуран сам да се неће ни догодити", поручио је Путин, коментаришући терористичке нападе украјинских оружаних снага.

У ТОКУ ЈЕ ЕВАКУАЦИЈА - Гранатирана бирачка места у Херсонској области

Руски председник је указао да су Оружане снаге Украјине покушале да нападну Руску Федерацију уз учешће више од 2.500 људи и 35 тенкова, али да непријатељ није имао успеха ни на једном правцу.

"Штавише, од 12. марта ове године до данас, непријатељ је, користећи углавном специјалне снаге, стране плаћенике и снаге за подршку Оружаних снага Украјине, више пута покушао да уђе на нашу територију. Извршен је читав низ саботажних и терористичких напада, четири у Белгородском и један у Курском правцу", указао је руски лидер.

Путин је нагласио да руска противваздушна одбрана уништава око 95 одсто непријатељских пројектила и граната.

Одмазда! Шок за Америку: Руси спржили моћно оружје! Убило је много Руса, сада иде у старо гвожђе (ВИДЕО)

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА